Welkom op de website van JMC Drinks, een Prik & Tik winkel.

Hier kan je je kennis maken met al onze producten, onze service & onze geschiedenis.

Op deze website en in onze winkel in Maasmechelen, kunnen jullie terecht voor de aankoop van meer dan 1500 soorten bier:  zowel voor gewone pils-bieren als voor trappist bieren, streekbieren, fruitbieren lokale Limburgse bieren, ….

Vind je niet onmiddellijk het bier dat je zoekt, vraag er dan vrijblijvend naar. Wij zijn altijd bereid om het eventueel te bestellen.

We zetten ook elke maand een “bier van de maand” in de kijker. Dat kan je ook elke 2e zaterdag van de maand komen proeven op onze bierdegustatie in de winkel !

Naast ons gamma bieren, kan je bij ons ook een grote selectie wijnen vinden, zowel van de klassieke wijnregio’s en landen, als van de nieuwe opkomende streken. Zo vind je bij ons wijnen uit België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Chili, Italië, Duitsland, California, Afrika, Hongarije & Slovenië. Vraag gerust wat meer informatie, indien interesse. Ook populaire champagne, cava en prosecco zitten in ons gamma.

Daarnaast hebben we ook een grote keuze (ruim 700 soorten/merken) in sterke dranken en likeuren, met heel wat keuze aan gin, whisky, rum, jenever, vodka, cognac, …. en alle klassieke aperitieven.

En natuurlijk kan je bij JMC Drinks ook frisdranken, fruitsappen, energiedranken, sportdranken, zuivelproducten, …. vinden, samen met een uitgebreid assortiment aperitiefhapjes, chips, snoep, en zoveel meer.

Wist je bovendien dat JMC Drinks ook gespecialiseerd is in geschenkmanden, die gevuld worden, naar uw eigen smaak, met oa bieren, sterke dranken, aperitieven, …, dit zowel voor particulieren (verjaardagen, speciale feestdagen, …) als bedrijven.

Kom zelf maar eens kijken en onze prachtige nieuwe winkel ontdekken!